Ingredienser
Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Blanda olja och vatten och stänk det över blandningen. Låt dra några minuter Bred ut i en lätt smord långpanna Strö över äppelbitarna och nötterna Rör om var 10:e minut så det inte bränner vid i 200 grader ca 25-30 minuter Ta ut och låt svalna och tillsätt den torkade frukten. Häll upp på glasburk med tätslutande lock Smaskens👍
Blanda alla ingredienser till en kladdfri deg och låt jäsa ca. 1 timme Knåda degen och forma 12 st bullar, lägg på en plåt och pensla med vatten. Strö över tex linfrö och sesamfrön. Låt jäsa i rumstemperatur under bakduk i ca 1-1,5 timme eller ställ in plåten i kylskåp några timmar( ta ut och låt jäsa väl!) Sätt ugnen på 225-250 grader och grädda bullarna i ca 12-15 minuter
Mixa till en len dryck tillsätt mer vatten om det behövs!
Mixa all till en len god grön dryck!